Контейнери за строителни отпадъци

Обичайно тази услуга за дългосрочно наемане на контейнери се изисква от компании в строителния сектор, които изпълняват строителни проекти, които включват дълги периоди от време. А също и от фирми в рамките на промишления сектор, които имат постоянна необходимост да поддържат монтиран контейнер за изхвърляне и събиране на своите неопасни отпадъци.

И в двата случая ние предоставяме ефективна и отговорна услуга.

Нашата цел е да предложим възможно най-доброто обслужване на най-ниска цена на нашите клиенти.

Ние предлагаме най-голямото разнообразие от услуги в областта на отдаване под наем на строителни контейнери, премахване на отпадъци, резитба, промишлени отпадъци (дърво, скрап, картон, пластмаса), изхвърляне на пръст, винаги се адаптираме към нуждите на нашите клиенти.

Ние предлагаме висококачествени услуги за почистване на мазета, тавани, имоти под наем, дворове и строителни обекти. Доставяме до Вас и контейнери за изхвърляне на строителни и битови отпадъци. Превозваме всички видове стоки, стига да не са класифицирани като опасни отпадъци (като радиоактивни материали) и теглото на товара да е съвместимо с капацитета на контейнера (между 4 и 7 куб.м)Транспортираме всички нежелани материали до депа или специализирани центрове за обработка. Заедно с нашето съдействие имате възможност да допринесете за намаляване на замърсяването на околната среда!

Работим и с частни лица.

Позвънете