Почистване на мазета и тавани

Варна е град в постоянно движение и неговият натоварен живот не ни оставя време да извършваме неща, които пречат на ежедневната ни работа. Често сме изправени пред неизбежната превратност да се преместим от обичайното си местожителство или трябва да преместим бизнеса или офиса си в друга част на града и тази ситуация изисква инвестиране на значително време и усилия.

Можем също така да се окажем пред необходимостта да изпразним сградите, за да извършим определени реформи в тях. Или защото са сменили собственика си и е необходимо да се премахнат всички мебели и предмети, които се намират в тях.

В тези случаи винаги е препоръчително да потърсите помощта на професионални компании, които са посветени на премествания и трансфери във Варна, което значително ще опрости целия процес.

Изправени пред тези ситуации, ако търсите професионална компания за извършване на разчистване на недвижими имоти във Варна, като например: изпразване на апартаменти, мазета, тавани, стаи и др., вие сте попаднали на идеалното място за това.Къртене.com ви предлага своята специална услуга за събиране на стари боклуци, мебели и вещи като цяло, като по този начин освобождава вашите имоти бързо и много евтино.

Ние гарантираме качество, сериозност и професионализъм в изпълнението на цялата наша работа, така че вие ​​ще можете да спрете да се притеснявате и да оставите целия процес по опразването на вашия имот в наши ръце с пълна увереност в резултатите.

Ние също изпразваме индустриални складове, търговски помещения, празни офиси, дворове, къщи, магазини, празни барове и ресторанти, болници, хотели и хостели, училища, институти, медицински кабинети, празни сгради и др.

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни кажете за вашите нужди. Ние сме уверени, че можем да предоставим правилното решение за вас, на ненадминати цени.

След всеки ремонт или строителство се натрупват строителни отпадъци и една от най-трудните и неприятни задачи е почистването и правилното им изхвърляне. Можем да кажем, че услугата извозване на строителни отпадъци във Варна е сред най-търсените в бранша. Не всеки знае, но във всяка община има специална наредба за управление на отпадъците. Фирмата ни е легално лицензирана да извършва услугите си по къртене или почистване и задължително извозване на събраните отпадъци, сортиране и депониране на всякакъв вид отпадъци от ремонти или изпразване на тавани, мазета, гаражи и разширения на стари и неизползваеми мебели, уреди, ковано желязо, бъчви, автомобилни гуми, пластмаса или дървени отпадъци от всякакъв вид. За всеки от посочените тук отпадъци има отделна глава в наредбата на Столична община и ние имаме всички законови разрешителни за извозване на тези ненужни купища боклуци до място за рециклиране или законно депо.

Позвънете