Контейнери за отпадъци

юни 3, 2023 / Къртене.com

Разчистване на жилища

август 2, 2021 / Къртене.com

Къртене

март 15, 2021 / Къртене.com

Начало

Нашият екип се състои от специалисти по къртенето и събарянето.Предлагаме пълният набор от услуги в тази област.От къртенето и събарянето – до почистването и извозването. Работим основно в град Варна и областта,но не отказваме услугите си и на клиенти от по-далечни градове.

Работим без посредници и лично изпълняваме договорената работа в най-кратки срокове. Можете да ни наемете както само за къртене,така и единствено за извозване на натрупаните от вас строителни или битови отпадъци.Почистваме мази и тавани и изхвърляме на сметище натрупаните в тях стари мебели,техника и ненужен багаж и покъщнина.

Извършваме основни почиствания на апартаменти и къщи с изнасяне и транспортиране на непотребните ви в тях вещи. Специализирани сме и в събарянето на стари постройки,бараки,къщи,огради или каквито и да било други масивни сгради-нищо не може да ни се опре.

Всеобща заблуда е разпространеното мнение,че къртенето е проста работа.Всеки наел се сам да разрушава сам се е убедил в това.На първо място е необходимо добро оборудване и подходяща техника.На второ място е нужен много сериозен опит с цел да се избегнат злощастни инциденти. Много хора сами са започвали къртене на баня,тухла или бетон със секач или евтин китайски перфоратор и в един момент са стигали до простата истина,че не могат да се справят.

Липсата на умение и опит, често водят освен до невъзможност да се свърши работата,но и до инциденти свързани със сериозни наранявания. Именно за това както за всяка една ремонтана дейност така и за къртенето е важно да наемете специалисти.Освен,че ще свършат работата експресно и коректно ,те ще ви съберат и извозят боклука до сметище. И няма да се налага да го разхвърляте нелегално по контейнери и кофи. А възможно най-правилният ви избор е да се обърнете към нас.Доказано ефективна и точна бригада за къртене във Варна.Безкомпромисни относно качеството и безопасността.


Работата по смяна на дограмата често създава главоболия и изненади, ако бъде подценена и възложена на непрофесионалисти или монтажисти, специализирани само в поставянето на съвременните дограми и стъклопакети. Често демонтажът на старата дограма налага предварително къртене и справяне с допълнителни фактори като наличие на арматура и други. Ако добавим и наличието на голям брой прозорци задачата може да се превърне в непосилна или твърде времеемка за неспециалисти в тази дейност. Ние ви предлагаме професионална услуга къртене на подпрозорец. За да няма усложнения и изненади, когато решите да сменяте дограма, можете да разчитате на нашият екип за качественото къртене и демонтиране на старата и подготовка на мястото за поставяне на новата дограма. С предлаганото от нас къртене на подпрозорец вие залагате на качествено свършена работа, пестите време, усилия и средства. 

Услугата ни покрива цялостната дейност по къртене на подпрозорец и демонтаж, като обгрижваме целия процес до най-малкия детайл. Пакетът от услуги обхваща изкъртване на подпрозоречното пространство, изрязване на арматурата, демонтаж на вратата, прозореца и касите, като всички отпадъци се почистват, товарят и извозват. Цените за къртене на подпрозорец са достъпни и се определят в зависимост от квадратурата. Не чакайте повече, а се свържете с нас за повече информация!


Бетонените постройки в България са огромно наследство от миналите години, но с напредването на строителството все по-малко хора се обръщат към изграждане на стомано-бетонни конструкции, а старите отстъпват мястото си, започват да се рушат и следва да бъдат заменени качествено. Ако имате нужда от къртене на бетон, независимо дали става въпрос за цяла конструкция или просто искате да разширите или иновирате пространството в дома или офиса си, като съборите стена, съедините стаи или като промените балкона, вие със сигурност имате нужда от съдействие. Един успешен помощник в къртенето на бетон трябва да разполага с подготвени кадри, познаващи както материала, така и спецификите на работа, който е технически обезпечен и подготвен да ви съдейства по най-добрия за вас и за вашето жилище начин. Ние сме точно този съюзник за вас и сме насреща да удовлетворим желанията ви, като ви гарантираме сигурна и надеждна работа, комфорт при предприетите от вас ремонтни дейности и спокойствие, че всичко ще мине като по вода. Освен това ние предлагаме почистване на възникналите в следствие на ремонтните дейности отпадъци и извозването им до съответните определени за целта места съобразно екологичното развитие и вашето здраве. Не чакайте, а се свържете с нас още сега. Достъпните ни цени и коректното ни отношение очакват вашите запитвания.


В ремонта на всяка баня или кухня неизменно се включва използването на фаянс и теракота. Именно това обаче са двете помещения, изискващи най-голяма поддръжка, тъй като те са най-пряко свързани със здравето на човека, което в нашето съвремие е наболяла тема. Предприемането на ремонтни дейности в банята или в кухнята пряко кореспондира с къртене на фаянс и теракота с цел подмяна на старите, въвеждане на цялостни иновации или частична промяна на стила и вида на помещенията. Разбира се от хигиенна гледна точка такива ремонти доста често съпътстват обновяването на жилището или офиса и са наложителни през определени периоди от време. Ето защо с къртене на фаянс и теракота се е сблъсквал всеки човек, който предприема ремонт в дома си, и той отлично знае, че извършването на тази дейност е трудоемка задача, в която е предимство да имаш на своя страна професионален екип от помощници, който да помага и съдейства в правилното отстраняване на определените материали, както и в почистването и извозването им до определените за целта места. Тук идва и нашата роля. Специализирани в къртенето на фаянс и теракота, ние сме насреща при възникващ ремонт на банята, кухнята или друго помещение, където имате нужда от помощта ни. Гарантираме отлично свършена работа, коректно отношение и достъпни цени!

Позвънете